Persoonlijk - Effectief - Betrouwbaar

Welkom op de Blogpagina van Zelfverzekerdworden.nl !

Blogs over hoe jij Zelfverzekerd kunt worden!

Zelfverzekerd worden door visualisatie

In dit artikel lees jij waarom visualisatie een krachtige tool is waardoor jij zelfverzekerd er en gelukkiger door het leven kunt gaan. Omdat iedereen dit kan toepassen kun je er direct mee beginnen en resultaat halen!

Lees verder

Zelfvertrouwen ontwikkelen?

Het ontwikkelen van zelfvertrouwen is enorm belangrijk voor een gelukkig en stralend leven, lees in dit artikel hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen zodat jij jouw mooiste leven kunt leven.

Lees verder

Blogs over Leren Vertrouwen In Jezelf!

Blogs Over Persoonlijke Ontwikkeling!

Blogs over Stress!

Financiële stress als student!?

Financiële stress is een veelvoorkomend iets bij studenten! Ben jij de financiële zorgen beu en wil je er mee aan de slag? Lees in dit artikel aan aantal tips die jou zeker geld gaan besparen EN opleveren!

Lees verder

Hoofd op orde krijgen!?

In deze 21e eeuw komt er veel op jou af. Stress en zorgen kunnen snel de overhand nemen waardoor je hoofd moeilijk op orde te krijgen is. In dit artikel leer je omgaan met een vol hoofd en kom je er achter wat jij kunt doen om je hoofd weer op orde te krijgen!

Lees verder

Leren relativeren?

Niet kunnen relativeren is een groot gemis. je zult jezelf onnodig opzadelen met een hoop stress en zorgen. Hoe kun je eenvoudig leren relativeren? Lees het in dit artikel!

Lees verder

Blogs over Onzeker Zijn!

Onzeker door Social Media?

Het is een enorm cliché dat Social Media niet meer weg te denken is uit het leven in de 21e eeuw. In dit artikel besteden wij aandacht aan de onzekerheid die het gebruik van Social Media met zich mee kan brengen. Lees verder voor tips en adviezen die jou nieuwe inzichten geven!

Lees verder

Onzekerheid overwinnen!?

Het overwinnen van jouw onzekerheid is misschien wel iets wat al jaren door jouw hoofd gaat. Misschien heb je al van alles gedaan en geprobeerd. Lees in dit artikel het eerlijke verhaal over jouw onzekerheid en hoe je dit blijvend kunt overwinnen!

Lees verder

Blogs over Vertrouwen in Relaties!

Onzekerheid in relatie?

Onzekerheid in je relatie is een kwestie van disbalans. Een disbalans zal vroeg of laat . Hoe ga jij om met een disbalans in je relatie? Ben jij onzeker over je relatie? Vraag jij je soms af of je de juiste keuze hebt gemaakt? Ontdek het in dit artikel!

Lees verder

Onzeker als je verliefd bent!?

We kennen allemaal het gevoel van vlinders in je buik, maar wat als het omslaat naar een constant gevoel van spanning? Je niet goed weet wat je moet zeggen en telkens in de war raakt als jouw valentijn in de buurt is..

Lees verder

Blogs over Zelfverzekerder worden!

Onzeker over mijn inkomen

Steeds meer mensen raken onzeker over hun inkomen. Kan ik in de toekomst mijn rekeningen nog wel betalen en de dingen doen die ik leuk vindt? Herken jij deze situatie? Dan is deze blog een ‘must read’ voor jou..! Ontdek hier hoe jij geld kunt besparen EN kunt verdienen!

Lees verder

Blogs over Angsten!

Paniekaanvallen verminderen

Ben of ken jij iemand die last heeft van paniekaanvallen? En wil jij concrete informatie over hoe jij paniekaanvallen verminderen kunt? Lees dit artikel voor bruikbare tips en adviezen!

Lees verder

Onzeker door bindingsangst

Als jij denkt dat je last hebt van bindingsangst adviseer ik je dit artikel te lezen. Je leest hier niet alleen hoe jij kunt herkennen of je bindingsangst hebt, maar ook wat jij zou kunnen doen om er vanaf te komen!

Lees verder

Vaak bang zijn?

Vaak bang zijn is niet iets om trots op te zijn. Het vreet aan je en je kunt niet echt meer een ontspannen leven leiden. Je word telkens achtervolgd door dat vervelende gevoel van angst.. Wat kun je tegen die angst doen? Je ontdekt het hier!

Lees verder

Blogs over Piekeren!

Stoppen met piekeren?

Overmatig piekeren is een erg vervelende eigenschap, het kost je enorm veel energie en het brengt je weinig anders dan zorgen en stress. Hoe stop je met piekeren? In dit artikel vertel ik het je!

Lees verder

Leren loslaten?

Telkens komen ze weer terug, die vervelende gedachten, waarom blijf ik er toch zo in hangen? Klinkt dit herkenbaar? Waarschijnlijk wel.. Pas de tips op deze pagina toe en maak je leven weer een stukje mooier.

Lees verder

Blogs over Gelukig Worden!

Volg je eigen pad

Tal van mensen zijn niet gelukkig. Reden: Ze volgen niet hun eigen pad. Ze luisteren teveel naar de mening van anderen en willen niet uit hun comfortzone stappen. Ze doen dingen omdat die van hun verwacht worden, omdat ze er dan ook ‘bijhoren’ In dit artikel laat ik zien waarom je voor je eigen dromen moet gaan!

Lees verder

Blogs over Omgaan met Negativiteit!

Negatief over je werk?!

Je brengt veel tijd door op je werk.. Negatief zijn over je werk is dan ook erg zonde van jouw levensgeluk en energie. In dit artikel geef ik jou een aantal handvatten die zullen zorgen voor meer werkplezier!

Lees verder

Minder doemdenken!?

Minder doemdenken is voor veel mensen lastig om in te slijten in hun denkpatronen. Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat jij kunt doen om doemdenken te verminderen!

Lees verder

Blogs over Verschillende Soorten Gevoel

Opgejaagd gevoel!?

Veel mensen hebben last van een opgejaagd gevoel. Alles dat op jou afkomt en wat jij meemaakt kan hieraan bijdragen. Erg vervelend omdat je je voelt alsof je geen overzicht en controle (meer) hebt! Lees hier wat jij kunt doen om hier voorgoed vanaf te komen!

Lees verder

Ik ben ongelukkig..

Met het jaar lijken er wel meer mensen ongelukkiger te zijn. Maar hoe kan dat toch eigenlijk? We leven in één van de rijkste landen ter wereld, alles is goed geregeld en het ontbreekt ons aan niets. Waar komt dat ongelukkige gevoel dan toch vandaan? In dit artikel vertel ik je er meer over

Lees verder

Blogs over de E-cursus 'Blijvend Zelfvertrouwen'!

Frank de Moei Review:

Op deze pagina vind je mijn Frank de Moei Review. Frank helpt mensen al sinds 2002 om de beste versie van hunzelf te worden. Maar wie is Frank eigenlijk precies? Je leest alles over hem in dit complete review.

Lees verder

E-cursus blijvend zelfvertrouwen ervaringen?

Cursussen zijn er in vele soorten en maten, toch is er iets wat deze cursus anders maakt dan de rest, namelijk, het resultaat. Veel mensen hebben na jaren van onzekerheid en twijfel eindelijk een sterk en blijvend zelfvertrouwen gevonden..

Lees verder