Welkom op de Blogpagina van Zelfverzekerdworden.nl !

Blogs over hoe jij Zelfverzekerd kunt worden!

Zelfverzekerd worden door visualisatie

In dit artikel lees jij waarom visualisatie een krachtige tool is waardoor jij zelfverzekerd er en gelukkiger door het leven kunt gaan. Omdat iedereen dit kan toepassen kun je er direct mee beginnen en resultaat halen!

Lees verder

Blogs over Leren Vertrouwen In Jezelf!

Blogs Over Persoonlijke Ontwikkeling!

Blogs over Stress!

Financiële stress als student!?

Financiële stress is een veelvoorkomend iets bij studenten! Ben jij de financiële zorgen beu en wil je er mee aan de slag? Lees in dit artikel aan aantal tips die jou zeker geld gaan besparen EN opleveren!

Lees verder

Hoofd op orde krijgen!?

In deze 21e eeuw komt er veel op jou af. Stress en zorgen kunnen snel de overhand nemen waardoor je hoofd moeilijk op orde te krijgen is. In dit artikel leer je omgaan met een vol hoofd en kom je er achter wat jij kunt doen om je hoofd weer op orde te krijgen!

Lees verder

Leren relativeren?

Niet kunnen relativeren is een groot gemis. je zult jezelf onnodig opzadelen met een hoop stress en zorgen. Hoe kun je eenvoudig leren relativeren? Lees het in dit artikel!

Lees verder

Blogs over Onzeker Zijn!

Blogs over Vertrouwen in Relaties!

Onzekerheid in relatie?

Onzekerheid in je relatie is een kwestie van disbalans. Een disbalans zal vroeg of laat . Hoe ga jij om met een disbalans in je relatie? Ben jij onzeker over je relatie? Vraag jij je soms af of je de juiste keuze hebt gemaakt? Ontdek het in dit artikel!

Lees verder

Onzeker als je verliefd bent!?

We kennen allemaal het gevoel van vlinders in je buik, maar wat als het omslaat naar een constant gevoel van spanning? Je niet goed weet wat je moet zeggen en telkens in de war raakt als jouw valentijn in de buurt is..

Lees verder

Blogs over Zelfverzekerder worden!

Zelfverzekerd op de foto?

Zie jij ook vaak op tegen ‘fotomomenten’? Probeer je ze te ontwijken en wil je hier wel eens vanaf? Lees dan dit artikel waarin ik jou 3 tips geef die jou gaan helpen!

Lees verder

Blogs over Angsten!

Paniekaanvallen verminderen

Ben of ken jij iemand die last heeft van paniekaanvallen? En wil jij concrete informatie over hoe jij paniekaanvallen verminderen kunt? Lees dit artikel voor bruikbare tips en adviezen!

Lees verder

Onzeker door bindingsangst

Als jij denkt dat je last hebt van bindingsangst adviseer ik je dit artikel te lezen. Je leest hier niet alleen hoe jij kunt herkennen of je bindingsangst hebt, maar ook wat jij zou kunnen doen om er vanaf te komen!

Lees verder

Vaak bang zijn?

Vaak bang zijn is niet iets om trots op te zijn. Het vreet aan je en je kunt niet echt meer een ontspannen leven leiden. Je word telkens achtervolgd door dat vervelende gevoel van angst.. Wat kun je tegen die angst doen? Je ontdekt het hier!

Lees verder

Blogs over Piekeren!

Stoppen met piekeren?

Overmatig piekeren is een erg vervelende eigenschap, het kost je enorm veel energie en het brengt je weinig anders dan zorgen en stress. Hoe stop je met piekeren? In dit artikel vertel ik het je!

Lees verder

Blogs over Gelukig Worden!

Blogs over Omgaan met Negativiteit!

Blogs over Verschillende Soorten Gevoel

Zelfhaat verminderen? 5 krachtige tips!

Gevoelens van zelfhaat zijn intens en hebben verstrekkende gevolgen. Lees in dit artikel waarom jij die negatieve gedachte niet uit je hoofd krijgt. En ontvang 5 concrete adviezen die jou helpen om jouw zelfhaat te laten verdwijnen!

Lees verder

Blogs over de E-cursus 'Blijvend Zelfvertrouwen'!

Frank de Moei Review!

Op deze pagina vind je mijn Frank de Moei Review. Frank helpt mensen al sinds 2002 om de beste versie van hunzelf te worden. Maar wie is Frank eigenlijk precies? Je leest alles over hem in dit complete review.

Lees verder