Samen Bouwen Aan Meer Zelfvertrouwen

Blogpagina

Welkom op de Blogpagina van Zelfverzekerd Worden!

Navigeer via het menu hieronder naar de blogs waar jij informatie over zoekt.

Blogs over hoe jij Zelfverzekerd kunt worden

Blogs over Leren Vertrouwen In Jezelf

Voor jezelf kiezen?

Vind jij ‘voor jezelf kiezen’ ook zo lastig? Zitten er allerlei overtuigingen in jouw hoofd die dit bijna onmogelijk maken? Lees dan dit artikel met daarin 3 strategieën die jou gaan helpen!

Lees verder

Blogs Over Persoonlijke Ontwikkeling

Blogs over Stress

Financiële stress als student!?

Financiële stress is een veelvoorkomend iets bij studenten! Ben jij de financiële zorgen beu en wil je er mee aan de slag? Lees in dit artikel aan aantal tips die jou zeker geld gaan besparen EN opleveren!

Lees verder

Hoofd op orde krijgen!?

In deze 21e eeuw komt er veel op jou af. Stress en zorgen kunnen snel de overhand nemen waardoor je hoofd moeilijk op orde te krijgen is. In dit artikel leer je omgaan met een vol hoofd en kom je er achter wat jij kunt doen om je hoofd weer op orde te krijgen!

Lees verder

Leren relativeren?

Niet kunnen relativeren is een groot gemis. je zult jezelf onnodig opzadelen met een hoop stress en zorgen. Hoe kun je eenvoudig leren relativeren? Lees het in dit artikel!

Lees verder

Burn-out symptomen?

Het lijkt aan de orde van de dag, een burn out. Mensen lijken letterlijk bij bosjes neer te vallen en dat is ronduit schrijnend. Voorkom een burn out en leer de signalen kennen. Op deze pagina vertel ik je alles over de burn-out symptomen en waar je op moet letten

Lees verder

Omgaan met stress?

Stress is een veelvoorkomend verschijnsel, er lopen letterlijk miljoenen mensen op de wereld die er dagelijks hinder van ondervinden. Hoe moet je omgaan met stress?

Lees verder

Blogs over Onzeker Zijn

Onzekerheid aanpakken?

Wil jij jouw onzekerheid aanpakken? Lees hier wat de meeste mensen verkeerd doen. En ook wat jou vooral wél gaat helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen!

Lees verder

Blogs over Vertrouwen in Relaties

Onzekerheid in relatie?

Onzekerheid in je relatie is een kwestie van disbalans. Een disbalans zal vroeg of laat . Hoe ga jij om met een disbalans in je relatie? Ben jij onzeker over je relatie? Vraag jij je soms af of je de juiste keuze hebt gemaakt? Ontdek het in dit artikel!

Lees verder

Onzeker als je verliefd bent!?

We kennen allemaal het gevoel van vlinders in je buik, maar wat als het omslaat naar een constant gevoel van spanning? Je niet goed weet wat je moet zeggen en telkens in de war raakt als jouw valentijn in de buurt is..

Lees verder

Onzeker over je relatie?

Mensen met weinig zelfvertrouwen zijn vaak bang dat ze in de steek gelaten worden. Dit uit zich voornamelijk in jaloezie of jaloerse gedachten! Je maakt van een mug een olifant en de kwaliteit van je relatie word steeds minder. Je wordt onzeker over je relatie. Werk hier aan jouw zelfvertrouwen!

Lees verder

Last van een onzekere partner?

Een partner die onzeker is kan voor extra spanning in jullie relatie zorgen, doorbreek die vervelende onzekerheid door actie te ondernemen, echte actie, samen staan jullie sterk en kunnen jullie voor verandering zorgen

Lees verder

Blogs over Zelfverzekerder worden

Zelfverzekerd worden door visualisatie

In dit artikel lees jij waarom visualisatie een krachtige tool is waardoor jij zelfverzekerd er en gelukkiger door het leven kunt gaan. Omdat iedereen dit kan toepassen kun je er direct mee beginnen en resultaat halen!

Lees verder

Zelfvertrouwen ontwikkelen?

Het ontwikkelen van zelfvertrouwen is enorm belangrijk voor een gelukkig en stralend leven, lees in dit artikel hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen zodat jij jouw mooiste leven kunt leven.

Lees verder

Weinig zelfvertrouwen?

Weinig zelfvertrouwen is erg vervelend, het kan je beklemmen en voor je gevoel kun je niet vrijuit leven. Je word telkens opgehouden door dit vervelende gevoel van onzekerheid, bekijk hier wat je daar aan kunt doen

Lees verder

Blogs over Angsten

Paniekaanvallen verminderen

Ben of ken jij iemand die last heeft van paniekaanvallen? En wil jij concrete informatie over hoe jij paniekaanvallen verminderen kunt? Lees dit artikel voor bruikbare tips en adviezen!

Lees verder

Onzeker door bindingsangst?

Als jij denkt dat je last hebt van bindingsangst adviseer ik je dit artikel te lezen. Je leest hier niet alleen hoe jij kunt herkennen of je bindingsangst hebt, maar ook wat jij zou kunnen doen om er vanaf te komen!

Lees verder

Vaak bang zijn?

Vaak bang zijn is niet iets om trots op te zijn. Het vreet aan je en je kunt niet echt meer een ontspannen leven leiden. Je word telkens achtervolgd door dat vervelende gevoel van angst.. Wat kun je tegen die angst doen? Je ontdekt het hier!

Lees verder

Blogs over Piekeren

Wie ben ik eigenlijk?

Heb jij vragen over jezelf? Over wie je bent en wat jij wilt toevoegen? Lees dan dit artikel! En kom er achter wat JIJ kunt doen om antwoord te krijgen op deze belangrijke vraag!

Lees verder

Stoppen met piekeren?

Overmatig piekeren is een erg vervelende eigenschap, het kost je enorm veel energie en het brengt je weinig anders dan zorgen en stress. Hoe stop je met piekeren? In dit artikel vertel ik het je!

Lees verder

Leren loslaten?

Telkens komen ze weer terug, die vervelende gedachten, waarom blijf ik er toch zo in hangen? Klinkt dit herkenbaar? Waarschijnlijk wel.. Pas de tips op deze pagina toe en maak je leven weer een stukje mooier.

Lees verder

Blogs over Gelukkig Worden

Volg je eigen pad

Tal van mensen zijn niet gelukkig. Reden: Ze volgen niet hun eigen pad. Ze luisteren teveel naar de mening van anderen en willen niet uit hun comfortzone stappen. Ze doen dingen omdat die van hun verwacht worden, omdat ze er dan ook ‘bijhoren’ In dit artikel laat ik zien waarom je voor je eigen dromen moet gaan!

Lees verder

Blogs over Omgaan met Negativiteit

Negatief over je werk?

Je brengt veel tijd door op je werk.. Negatief zijn over je werk is dan ook erg zonde van jouw levensgeluk en energie. In dit artikel geef ik jou een aantal handvatten die zullen zorgen voor meer werkplezier!

Lees verder

Blogs over Verschillende Soorten Gevoel

Zelfhaat verminderen? 5 krachtige tips!

Gevoelens van zelfhaat zijn intens en hebben verstrekkende gevolgen. Lees in dit artikel waarom jij die negatieve gedachte niet uit je hoofd krijgt. En ontvang 5 concrete adviezen die jou helpen om jouw zelfhaat te laten verdwijnen!

Lees verder

Blogs over de E-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’

Frank de Moei Review!

Op deze pagina vind je mijn Frank de Moei Review. Frank helpt mensen al sinds 2002 om de beste versie van hunzelf te worden. Maar wie is Frank eigenlijk precies? Je leest alles over hem in dit complete review.

Lees verder

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen?

Cursussen zijn er in vele soorten en maten, toch is er iets wat deze cursus anders maakt dan de rest, namelijk, het resultaat. Veel mensen hebben na jaren van onzekerheid en twijfel eindelijk een sterk en blijvend zelfvertrouwen gevonden..

Lees verder