Frank de Moei Review: De 5 BELANGRIJKSTE feiten op een rij!
Zelfverzekerdworden.nl- Wordt de beste versie van jezelf!
E-cursus blijvend zelfvertrouwen 2 april 2016
mm
Jens Geen reacties

Ben je helemaal klaar met die onzekerheid!? Ontdek in deze GRATIS handleiding hoe je op een SIMPELE manier je Zelfvertrouwen vergroot!

JA, laat het mij zien!

Op deze pagina vind je mijn Frank de Moei Review. Frank helpt mensen al sinds 2002 om de beste versie van hunzelf te worden. Maar wie is Frank eigenlijk precies? Je leest alles over hem in dit complete review.

frank de moei reviewOp deze pagina wil ik mijn Frank de Moei Review met je delen. Wie is Frank, wat doet hij en wat zeggen de mensen over hem?

Frank is eigenaar van het bedrijf Capedium training en coaching en ontwikkelde onder andere de populaire E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Naast het ontwikkelen van e-cursussen begeleid hij mensen vanuit zijn praktijk. In zijn praktijk begeleid hij mensen in het vergroten van hun vertrouwen in zichzelf en hun leven.

Frank de Moei Review

Zoals gezegd gaan we het op deze pagina hebben over Frank de Moei. Frank is al jaren actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling!

Frank mag zichzelf een professioneel trainer en coach noemen op het gebied van Positieve Psychologie en Life coaching, hier heeft hij verschillende diploma’s voor.

Hij is expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren, snel en blijvend. Coaching, psychologie,training en persoonlijke ontwikkeling zijn, zijn passies

“Frank gelooft dat je alles in je hebt om het leven te leiden dat je wenst, je bent veel sterker en kunt meer dan je denkt!”

Vanwege zijn diploma’s heeft hij zich mogen aansluiten bij de NOBCO (Nederlands orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Zoals ik hierboven al aangaf, begeleid Frank mensen in zijn praktijk in het vergroten van hun zelfvertrouwen in het leven. Hiernaast heeft hij zeer waardevolle e-cursussen ontwikkelt!

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 mensen die een cursus van Frank hebben gevolgd! Dit is natuurlijk niet voor niets en het straalt vertrouwen uit.

Bekijk hier het complete overzicht van de online cursussen van Frank de Moei>>

Wat zeggen de mensen over Frank?

Als je kijkt naar de vele reviews die Frank heeft gekregen op zijn online producten kan dit niet anders dan betrouwbaar zijn.

Op al zijn online producten vind je vele positieve reviews. Deze mensen geven aan dat ze allemaal enorm veranderd zijn en veel complimenten krijgen vanuit hun omgeving. 

Ze zijn gelukkiger en stralen weer.. Maar wat zo’n beetje alle deelnemers van zijn cursussen aangeven is dat ze echt blijvend veranderd zijn en dat als een enorm verschil ervaren met eerder ‘geprobeerde’ cursussen.

Bij deze cursussen leek het alsof hun leven veranderde maar na enige tijd vielen ze toch weer terug in hun oude gewoonten. En dat is waar de cursussen van Frank je voor beschermen en vooral in begeleiden.

Ook ervaart iedereen het als enorm prettig om alle hulp van Frank te krijgen tijdens de cursus, als je ergens een vraag over hebt stuur je hem gewoon een mailtje! Frank reageert altijd.

checklist

 

Bestaat Frank echt?

Ik wil dit punt toch nog even kort aanhalen, online worden er namelijk enorm veel zogenaamde pseudoniemen gebruikt, dit zijn schuilnamen.

Frank heeft hier niet voor gekozen, Frank de Moei is een echte naam en dat bevestigd nog maar eens dat je hier te maken hebt met een 100% betrouwbaar persoon.

De duizenden likes op zijn Facebook pagina en het veelvuldig delen van zijn berichten zorgen ervoor dat Frank word gezien als een ervaringsdeskundige en dat komt zijn reputatie zeker ten goede.

Ook is Frank netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is zijn bedrijf Capedium Coaching gevestigd in Leusden. Kortom, een cursus aanschaffen van Frank kan zonder zorgen.

Meer informatie over Frank

Frank de moei woont op het moment in Amstelveen, als professioneel trainer en coach heeft hij onder andere de volgende opleidingen gevolgd:

  • Positieve psychologie
  • Life coaching

Dat Frank altijd de ambitie had om voor zichzelf te beginnen schoof hij niet onder stoelen of banken, hij wist het zeker, hij wilde mensen helpen en begeleiden naar meer geluk en succes in hun leven.

Daarom besloot hij in 2005 de stap te zetten, hij richtte zijn welbekende bedrijf Capedium coaching op gevolgd door zijn website newstart.nl

Hij koos naast zijn praktijk bewust voor het internet “Eén op één sessies zijn niet voor iedereen toegankelijk, om mensen toch te helpen heb ik gekozen om mijn kennis te bundelen tot online cursussen, volledig vanuit huis te volgen en vanwege de prijs voor iedereen toegankelijk” Aldus Frank.

De cursussen van Frank

Frank de Moei heeft meerdere online cursussen ontwikkelt, zijn staat van dienst is op zijn minst gezegd indrukwekkend. Frank heeft zijn cursussen dus zo ontwikkelt dat het voor iedereen toegankelijk is, met zijn praktische voorbeelden en heldere uitleg kan iedereen zijn of haar weg vinden met deze cursussen.

Wat Frank vooral doet is je stap voor stap meenemen om de dieper liggende oorzaken van je probleem te onderkennen, het van daaruit aan te pakken om zo goede maar vooral blijvende resultaten te kunnen bewerkstelligen.

Hieronder een overzicht van zijn cursussen:

  • Blijvend Zelfvertrouwen
  • Nooit meer zorgen of stress
  • Gelukkig zijn
  • Betere relaties met iedereen
  • Vind je ideale baan
  • De sleutels van geluk en succes
  • Inzicht in je kracht

 

 

frank de moei review

frank de moei review

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet heeft hij meerdere cursussen ontwikkelt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling! Naast deze waardevolle cursussen informeert hij mensen via zijn website Newstart.nl hier vind je tal van handige blogs die je op weg kunnen helpen bij je ‘problemen’

Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen de afgelopen jaren cursussen van Frank gevolgd en zijn daar super enthousiast over!

Deze waardevolle cursussen bied hij aan voor nog geen 5 tientjes! Dat is absoluut niet duur als je kijkt naar de waarde die je ervoor krijgt! (Je kunt het zelfs vrijblijvend proberen met de 30 dagen geld terug garantie!)

Stop dus met twijfelen maar onderneem direct actie en ga knallen! Er is geen betere investering dan een investering in jezelf!

Jij wilt toch zeker niet de rest van je leven slijten in onzekerheid of constant tegen dezelfde problemen aanlopen? Ga er dus voor!

Ik hoop dat je wat gehad hebt aan dit ‘Frank de Moei review’ en wens je veel succes! Wil je meer weten over deze cursussen of over Frank?

Bekijk hier het complete overzicht van de online cursussen van Frank de Moei>>

 

Zelf een Frank de moei review delen? Laat even een reactie achter! Samen weten we meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *