Een onweerstaanbaar zelfbeeld?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Vertrouwen in jezelf!
een onweerstaanbaar zelfbeeld

Een onweerstaanbaar zelfbeeld krijgen..
Er wordt veel over geschreven.!
Hoe verander je het?

Hoe zorg je ervoor dat je positief naar jezelf kijkt? Hoe ontwikkel je een onweerstaanbaar leven zonder angst en twijfel?

Het veranderen van een negatief zelfbeeld is meer dan een must, sommig mensen kijken door een gitzwarte bril naar hunzelf, ze zijn te kritisch, zijn vaak chagrijnig en kennen veel ‘pech’

Hoe kan het dan toch zo zijn dat mensen met een positief zelfbeeld altijd zoveel ‘geluk’ lijken te hebben? Alles lijkt hun voor de wind te gaan en ze glijden soepeltjes door het leven.

Hoe dat precies zit?
Dat vertel ik je hieronder..!

Inhoudsopgave

Wat is je zelfbeeld?

Je zelfbeeld is de manier waarop je naar jezelf kijkt, klinkt logisch toch? De definitie van je zelfbeeld is kraakhelder en toch strookt de invulling hiervan niet altijd met de waarheid.

Mensen zien hunzelf anders dan andere mensen dit zien, ze hebben een bepaald beeld van hunzelf ontwikkelt en nemen dat aan voor waarheid.

Je kunt je wel voorstellen dat dit beeld zowel positief als negatief kan zijn. Is dit beeld positief? Top! Niets meer aan doen, maar wat als dit beeld negatief is?

Positief vs. Negatief

Een positief zelfbeeld brengt je veel goede dingen in het leven, je straalt, voelt je goed en in de meeste gevallen verloopt alles lekker soepel.

Een positief zelfbeeld zorgt er niet alleen voor dat je op een positieve wijze naar jezelf kijkt maar ook dat je op een positieve manier naar de wereld kijkt.

Een negatief zelfbeeld daarentegen brengt je minder geluk, je kijkt op een verkeerde manier naar jezelf, bent vaak kritisch en in extreme gevallen heb je het gevoel er niet toe te doen.

Ook de manier hoe je naar de wereld kijkt is op zijn zachtst gezegd pessimistisch, je focust je op het negatieve en op die manier zul je ook alleen het negatieve aantrekken.

Het gras lijkt zoveel groener!

Herken je dat gevoel, dat het lijkt alsof je vaak tekort komt, dat anderen het altijd beter lijken te doen? Alsof het bij jou zo enorm veel moeite kost.

Je doet erg je best maar het lijkt simpelweg niet voldoende, de kinderen hebben een grote mond en gaan hun eigen gang, je carrière lijkt stil te staan terwijl mensen om je heen alleen maar promoveren en je runt een huishouden van Jan Steen.

Je voelt je allesbehalve goed in je vel, je bent boos en teleurgesteld in jezelf, je doet je best maar het lijkt maar niet te lukken. Wat is dat toch met mij?!

Je hebt van alles geprobeerd

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd om jouw probleem op te lossen, je hebt menig artikel gelezen en Google is zo’n beetje je vriend.

Je volgde tips en past ze ook echt toe maar het resulteerde in slechts enkele gevallen tot een tijdelijke verlichting.

Het maakt het er niet echt makkelijker op, omdat de resultaten uitblijven lijkt ook dit weer niet te lukken, gevolg, weer een teleurstelling in jezelf rijker.

Soms lijkt je leven stil te staan, dag in dag uit, elke dag weer hetzelfde liedje, je kunt maar moeilijk genieten, je begint je steeds ongelukkiger te voelen, je bezoekt dokters en psychologen, niets lijkt te helpen.

een onweerstaanbaar zelfbeeld

Je raakt diep in de put

Als je op deze manier door blijft gaan zul je steeds ongelukkiger worden, je zult je steeds meer situaties aantrekken die bevestigen hoe jij in het leven staat, en dat is niet erg positief.

Je bent een tikkende tijdbom en als die ontploft is de chaos nog maar moeilijk te overzien, de meeste mensen die rond blijven lopen met een negatief zelfbeeld zullen uiteindelijk gevloerd worden door een flinke burn-out.

Je zult nooit meer de oude zijn, en bent prikkelbaarder. Na je burn-out lijkt het beter te gaan maar je hebt je probleem nog steeds niet bij de wortel aangepakt.

Voor je het weet begint het liedje weer van vooraf aan, en je leven zal alles behalve leuk en plezierig zijn..

Het is 5 voor 12..!

Gelukkig is bovenstaande nachtmerrie nog geen werkelijkheid maar het is wel 5 voor 12 als je begrijpt wat ik bedoel..

Maar is er dan helemaal niets wat je aan een negatief zelfbeeld kunt doen? Jazeker wel!

Je bent lang niet de enige die deze problemen ervaart, mensen die deze problemen ervaren kunnen we in 2 groepen indelen. Groep 1 gaat nooit op zoek naar een oplossing en het leven ‘overkomt’ hem of haar op een negatieve manier.

Groep 2 daarentegen gaat actief op zoek naar een oplossing want dit is absoluut niet het leven wat hij of zij wil leven, goed nieuws want jij behoort tot groep 2.

Jij hoort bij het gedeelte van de mensen die zich succesvol heeft weten te veranderen in een sterke, zelfverzekerde en vooral positieve persoonlijkheid.

Want hoe zou jij het vinden als je straks positiever naar jezelf en de wereld kijkt? Alles veel makkelijker lijkt te gaan? Je enorm tevreden bent met wat je hebt en wat je hebt bereikt, je trots op jezelf kunt zijn, en kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft?

Dit verandert je leven!

Je zelfbeeld veranderen kan slechts op één manier..

Om je zelfbeeld te veranderen zul je, je mindset moeten veranderen, je denkt misschien bij jezelf “Ja dat klinkt goed maar hoe ga ik dat in vredesnaam doen?!”

Geen zorgen, met het veranderen van je mindset ga ik je helpen, samen gaan we stap voor stap werken naar een ultiem gevoel van controle, zelfvertrouwen en natuurlijk een onweerstaanbaar zelfbeeld!

De enige manier om van dit vervelende gevoel af te komen is door er gedurende langere periode mee bezig te zijn, je zult ingesleten, en voornamelijk verkeerde, gedachtenpatronen moeten veranderen.

Normaal gesproken is dat een tergend langzaam proces, ga maar eens bij jezelf te rade in hoeveel jaar dit negatieve zelfbeeld zicht heeft opgebouwd, dan praat je al gauw over heel je leven.

Omarm je nieuwe ‘ik’ op DEZE manier!

Gelukkig kunnen we het proces van het omschakelen van je mindset enorm versnellen door bewezen trainingen en methodes.

Onderstaande cursus is zo’n methode, tijdens deze cursus ga je precies leren hoe je zo snel en effectief mogelijk je mindset ombuigt naar een positieve en zelfverzekerde mindset.

Samen met een online trainer ga je oude verkeerde overtuigingen vervangen door nieuwe goede overtuigingen, het is net zoals het installeren van nieuwe software op je computer.

Ben jij klaar voor meer Geluk en Succes in jouw leven?

Inzichten die het leven van Duizenden mensen al hebben veranderd!

JA! Stuur mij door naar de kortingspagina!
  • Gegarandeerd resultaat
  • Begeleiding door professionals
  • 100% geld terug garantie
  • Leren op jouw tempo

De eerste stap naar jouw nieuwe leven is door op onderstaande blauwe! button te klikken.

Otvang vandaag mijn 5 stappenplan voor meer Zelfvertrouwen!

JA! Stuur maar door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *