Blog - zelfverzekerdworden.nl
Zelfverzekerdworden.nl- Wordt de beste versie van jezelf!

Onzeker over je nieuwe baan?

Een nieuw baan is altijd spannend. Gezonde spanning wel te verstaan. Is het bij jou geen spanning meer maar ben je onzeker geworden over je eigen kunnen en twijfel je of je het wel aankunt? Nergens voor nodig. Zo doorsta je, je eerste periode!

Lees verder

Volg je eigen pad:

Tal van mensen zijn niet gelukkig. Reden: Ze volgen niet hun eigen pad. Ze luisteren teveel naar de mening van anderen en willen niet uit hun comfortzone stappen. Ze doen dingen omdat die van hun verwacht worden, omdat ze er dan ook 'bijhoren' In dit artikel laat ik zien waarom je voor je eigen dromen moet gaan.

Lees verder

Ik ben ongelukkig..

Met het jaar lijken er wel meer mensen ongelukkiger te zijn. Maar hoe kan dat toch eigenlijk? We leven in één van de rijkste landen ter wereld, alles is goed geregeld en het ontbreekt ons aan niets. Waar komt dat ongelukkige gevoel dan toch vandaan? In dit artikel vertel ik je er meer over

Lees verder

Keuzestress bij nieuwe baan?

Een nieuwe baan zoeken brengt altijd de nodige spanning met zich mee. Je wilt wel iets anders en bent het na jaren wel zat bij je huidige werkgever, maar ja, een nieuwe baan brengt ook weer allerlei onzekerheden met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je, je gevoel volgt in plaats van te piekeren over allerlei beren op de weg? In dit artikel ontdek je het!

Lees verder

Onzekerheid in relatie?

Onzekerheid in je relatie is een kwestie van disbalans. Een disbalans zal vroeg of laat . Hoe ga jij om met een disbalans in je relatie? Ben jij onzeker over je relatie, vraag jij je soms af of je de juiste keuze hebt gemaakt? Ontdek het artikel hieronder

Lees verder

Luisteren naar je gevoel:

Vind jij het moeilijk om beslissingen te nemen? Vraag je vaak andere mensen wat zij zouden doen? Luisteren naar je eigen gevoel is de beste remedie. Maar wat als je dat moeilijk vind? In dit artikel ontdek je hoe je leert om naar je eigen gevoel te luisteren.

Lees verder

Uitgaan van je eigen kracht?

Uitgaan van je eigen kracht is een groot goed. Je bent sterk en zelfverzekerd en weet precies wat je kunt en ook wat je niet kunt. Twijfel je aan jezelf? Dan is het tijd om je zelfvertrouwen eens even flink op te poetsen. In dit artikel ontdek je hoe!

Lees verder

Te hoge verwachtingen van jezelf?

Te hoge verwachtingen van jezelf is een onderbelicht probleem. Veel guru's zeggen dat je alles kunt wat je wilt en daar hebben ze gelijk in. Althans, als je leert van je fouten en 1x meer opstaat dan dat je gevallen bent. Sommige mensen hebben veel te hoge verwachtingen en zijn niet realistisch. Probeer dingen in perspectief te zien en relativeer waar nodig.

Lees verder

Zelfdiscipline aanleren?

Zelfdiscipline is een groot goed. Toch zijn er enorm veel mensen die niet over voldoende zelfdiscipline beschikken en daar worden ze dagelijks mee geconfronteerd. Hoe zorg je ervoor dat je over een onweerstaanbare zelfdiscipline kunt beschikken? Dat ontdek je in dit artikel!

Lees verder

Te Hard Voor Jezelf?

"Het kan nog veel beter, ik ben nog lang niet tevreden, waarom gaat het toch altijd mis! Ik ben niet goed genoeg.." Zijn dit dingen die weleens door je hoofd spoken? Dan is de kans groot dat je te hard voor jezelf bent. In dit artikel laat ik je zien wat je kunt doen!

Lees verder